Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@20:43:47 GMT

بهترین گوشی های شیائومی در سال ۲۰۲۱ را بشناسید

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۵۸۴۷۰

بهترین گوشی های شیائومی در سال ۲۰۲۱ را بشناسید

شیائومی در حال حاضر یکی از معتبرترین و معروف‌ترین برندهای تلفن همراه است و محصولاتش در سراسر جهان فروش بسیار خوبی را تجربه می‌کنند.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام دیجی رو، بعد از تحریم شدن هواوی توسط آمریکا، فروش این برند در بازارهای جهانی بسیار بیشتر از قبل شده است. گوشی‌های شیائومی در مقایسه با پرچمدارهای اپل و سامسونگ قیمت به مراتب پایین‌تری دارند و در عین حال کیفیت بسیار خوبی را نیز ارائه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسلماً همین دو ویژگی کافی است تا یک گوشی هوشمند با استقبال خریداران مواجه شود و این اتفاق برای شیائومی نیز رخ داده است. اگر شما هم به دنبال خرید یک گوشی با این برند هستید، اما نمی‌دانید کدام مدل را انتخاب کنید در ادامه با ما همراه باشید تا نگاهی به لیست بهترین گوشی های شیائومی در سال ۲۰۲۱ بیندازیم.

بهترین گوشی های شیائومی در سال ۲۰۲۱ شیائومی می ۱۱ اولترا

این گوشی در حال حاضر لقب قدرتمندترین پرچمدار شیائومی را یدک می‌کشد و تا قبل از آمدن سری شیائومی ۱۲ (این بار خبری از پسوند می نخواهد بود) در این جایگاه خواهد ماند. تراشه پرچمدار اسنپدراگون ۸۸۸ و دوربین پشتی بسیار باکیفیت و قدرتمند، شیائومی می ۱۱ اولترا را به رقیبی جدی برای تمامی پرچمدارهای روز دنیا تبدیل کرده‌اند. دوربین سه‌گانه این گوشی از سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و دو سنسور کمکی ۴۸ مگاپیکسلی بهره گرفته و قادر به بزرگنمایی اپتیکال ۱۲۰ برابری نیز می‌باشد! میزان حافظه رمی که می‌توانید در اختیار داشته باشید از بین دو گزینه ۸ یا ۱۲ گیگابایتی قابل انتخاب است و فضای ذخیره‌سازی هم در دو نسخه ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایتی موجود می‌باشد. طراحی فوق العاده زیبای بدنه و انحنایی که در لبه‌های آن وجود دارد، بسیار چشم‌نواز بوده و به خوبی حس و حال کار کردن با یک گوشی رده بالا را منتقل می‌کند.

شیائومی ۱۱ تی پرو

شیائومی امسال تصمیم گرفت پسوند می را از انتهای نام محصولات خود حذف کند و به همین دلیل شیائومی ۱۱ تی پرو با نام ساده‌تر و کوتاه‌تری نسبت به نسل قبل معرفی شده است. این گوشی از یک سو نسخه‌ای میان‌رده و مقرون به صرفه‌تر از می ۱۱ است و از سوی دیگر در مقایسه با می ۱۰ تی پرو یک گام رو به جلو برداشته و پیشرفت‌های خوبی داشته است. ظاهر جذاب، پردازنده قدرتمند اسنپدراگون ۸۸۸، دوربین سه‌گانه باکیفیت با سنسور اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی و اسکنر اثر انگشت بسیار سریع و کارآمد، شیائومی ۱۱ تی پرو را به چیزی فراتر از یک گوشی میان‌رده معمولی تبدیل کرده‌اند. البته، یکی از نقاط ضعف این گوشی گرم شدن سریع آن است که می‌تواند تاحدودی باعث کاهش بازده پردازنده شود.

شیائومی پوکو ایکس ۳ پرو

اگر شما هم جزو کسانی هستید که هنگام خرید گوشی بیش از اینکه به دوربین و ویژگی‌های جانبی اهمیت دهند، عملکرد و قدرت سخت افزاری آن را مد نظر قرار می‌دهند، و البته قصد ندارید هزینه بالایی برای خرید یک گوشی جدید صرف کنید، در این صورت شیائومی پوکو ایکس ۳ پرو می‌تواند برای شما یک گزینه کاملاً ایده‌آل باشد. این گوشی شباهت زیادی به پوکو ایکس ۳ معمولی دارد، اما این دو از لحاظ قدرت پردازشی اصلاً قابل مقایسه نیستند. استفاده از تراشه اسنپدراگون ۸۶۰ که زمانی جزو تراشه‌های پرچمدار بازار بود، عملکردی بسیار سریع و مثال‌زدنی در بازی‌ها داشته و می‌تواند پاسخگوی نیازهای شما در سال ۲۰۲۱ هم باشد. صفحه نمایش این گوشی نیز کیفیت بسیار بالایی داشته و نرخ تازه سازی بالای آن به نمایش هر چه روان‌تر بازی‌ها و ویدیوها کمک می‌کند. یکی دیگر از ویژگی‌های خوب شیائومی پوکو ایکس ۳ پرو باتری بزرگ آن است که می‌تواند امکان چندین ساعت بازی کردن مداوم را فراهم کند.

در این مقاله کوتاه سعی کردیم تا شما را با سه مورد از بهترین گوشی های شیائومی که امروز می‌توانید خریداری کنید، آشنا کنیم. البته، اگر خواهان لیست کامل‌تری هستید، می‌توانید مقاله معرفی بهترین گوشی های شیائومی در سال ۲۰۲۱ را که به تازگی در وب سایت دیجی رو منتشر شده است، مطالعه کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بهترین گوشی های شیائومی دیجی رو یک گوشی تی پرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۸۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید

متخصص اعصاب و روان با تاکید به عوارض اختلال افسردگی گفت: توجه نکردن به این بیماری باعث مزمن شدن بیماری افسردگی شده و کنترل آن نیز دشوارتر می شود، هر چقدر شدت بیماری بیشتر شود، عملکرد فرد در روابط بین فردی، شغل و فعالیت‌های روزمره بیشتر تحت تاثیر قرار می گیرد و فرد باید برای درمان اقدام کند.

ویکتوریا عمرانی فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به بروز اختلال افسردگی در برخی افراد اظهار کرد: فردی که خلق گرفته دارد، علاقه‌ها و لذت‌های قبلی را از دست داده و همراه آن تعدادی از علائم مانند کاهش انرژی، تغییراتی در خواب، اشتها، تغییراتی در انگیزه، احساس گناه و کاهش تمرکز را داشته باشد و اگر این علائم در بیشتر ساعت‌های روز و حداقل دو هفته تداوم پیدا کند، فرد به اختلال افسردگی مبتلا شده است.

وی با بیان اینکه افسردگی می‌تواند سرچشمه بسیاری از مشکلات برای بیمار شود، افزود: بی‌خوابی مداوم فرد افسرده بر ایمنی بدن تأثیر می‌گذارد یا الگوی تغذیه‌ای فرد را تغییر داده و روابط بین فردی بیمار مبتلا به افسردگی در خانواده و بین همکاران دچار مشکل می‌شود.

متخصص اعصاب و روان تصریح کرد: این حس ناخوشایند افسردگی باعث بروز تغییراتی در رفتار فرد مبتلا شده و این اتفاق باعث می‌شود که اطرافیان او هم از این موضوع دچار آسیب شوند، اگر این علائم ماندگار باشد و باعث شود که فرد کارهای روزمره خود را انجام ندهد و حوصله انجام هیچ کاری و رفتن به محیط‌های شاد و شلوغ را نداشته باشد، باید به فکر درمان بود.

وی در خصوص شیوع این بیماری در سنین متفاوت اظهار کرد: احتمال بروز بیماری افسردگی در تمام سنین وجود دارد و درمان آن متفاوت بوده و تشخیص این بیماری در سنین زیر دبستان مشکل بوده و از نظر مشاهده رفتار فرد بیمار به ابزارهای ویژه نیاز دارد، اگر فردی در سنین جوانی افسردگی داشته باشد، احتمال بروز این بیماری در دوران سالمندی هم وجود دارد، علاوه بر این برخی افراد بدون سابقه قبلی به دلایلی ممکن است در دوره سالمندی به افسردگی مبتلا شوند.

عامل بروز بیماری افسردگی چند فاکتوری است

عمرانی فرد در مورد علل بروز بیماری افسردگی خاطرنشان کرد: مانند همه اختلالات روانپزشکی عامل بروز بیماری افسردگی هم چند فاکتوری است، عوامل ژنتیکی، زمانی که سیستم عصبی در دوران جنینی شکل می‌گیرد و اتفاق‌هایی که برای مادر رخ می‌دهد، در بروز بیماری افسردگی فرزند بی‌تأثیر نیست، همچنین تغییرات مواد درون بدن، عوامل روانی و اجتماعی مانند استرس‌ها، وقایع ناراحت‌کننده در خانواده و محیط کار مجموعه‌ای از عواملی است که باعث می‌شود، فردی مبتلا به این بیماری شده و اختلال افسردگی در او شدت پیدا کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عنوان کرد: لازم است بدانیم توجه نکردن به افسردگی باعث مزمن شدن این بیماری شده و کنترل آن هم مشکل‌تر می‌شود و هر چقدر شدت بیماری بیشتر شود، عملکرد فرد بیشتر تحت تأثیر قرار می‌گیرد و این عملکرد می‌تواند در روابط بین فردی، شغل، فعالیت‌های روزمره و در مراقبت فرد از خود اتفاق بیفتد.

وی تاکید کرد: علائمی مانند کم‌خوابی، مشکل در تمرکز، پراشتهایی یا کم اشتهایی هر کدام عوارضی را برای فرد افسرده به همراه دارد و در اختلال افسردگی‌های شدیدتر هم فکر کردن به مرگ از جمله عوارض ناگواری است که احتمال دارد برای فرد افسرده رخ دهد و خانواده را درگیر کند.

متخصص روانپزشکی با بیان اینکه توصیه‌های اطرافیان برای مبارزه با این بیماری به فرد مبتلا کمک‌کننده است، گفت: توصیه‌ها نباید جنبه دستوری داشته باشد و اعضای خانواده باید سرزنش کردن بیمار را کنار بگذارند، شرایط و محیط پرتنش را برای بیمار تعدیل کنند تا او بتواند از نظر رفتاری تا اندازه‌ای فعال شود و احساس مفید بودن کرده و حس بی ارزش بودن نکند.

کد خبر 749247

دیگر خبرها

  • ناو موشکی سپاه را بیشتر بشناسید/ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد است
  • آذری‌جهرمی پاسخ مالک شریعتی را داد
  • انواع قارچ‌های خطرناک را بشناسید
  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد
  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین‌بار در جهان
  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین در جهان
  • مارک‌های  پرفروش‌ چرخ خیاطی خانگی در ایران را بشناسید
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید